Top 5 Concealers

Forleden fortalte jeg jer om min top 5 foundations, og hvis du missede det indlæg, så kan du finde det lige her. Så I dag er turen kommet til concealere, som er et produkt, jeg bruger hver eneste dag. Det er det eneste produkt, der kan redde en dårlig nats søvn.

MAC Pro Longwear Concealer

Denne concealer har en utrolig høj dækkeevne, samtidig med at den er meget cremet og lækker at påføre. Den er nem og blende, og så er den perfekt i hele hovedet. Jeg bruger ofte kun denne concealer, hvis jeg har en god hud-dag.

Clarins Instant Concealer

Dette er et af de mange produkter, jeg har købt på grund af Youtube. Der var meget hype omkring denne concealer, og så skyndte jeg mig at bestille den hjem. Den er ekstremt cremet og perfekt til rander under øjnene. Den dækker godt, og føles rigtig blød på huden. Det gode ved denne concealer er, at der er rigtig meget produkt i for prisen.

Makeup For Ever Full Cover Concealer

Endnu et produkt, som Youtubere har fået mig til at købe. Der er rigtig mange, der snakker godt om denne concealer, fordi det er god til at spot-conceale, hvilket jeg også bruger den til. Det gode ved denne concealer er, at man skal bruge den mindste smule produkt for at dække, og så er det ikke for sjov, at den hedder Full Cover, da den har en meget høj dækkeevne.

NARS Radiant Creamy Concealer

Dette er umiddelbart den bedste concealer, jeg nogensinde har prøvet til at skjule mine mørke rander under øjnene. Jeg har den i den lyseste farve, hvilket passer perfekt. Den er tyk og cremet, og har en ekstrem høj dækkeevne. Den tager en smule længere tid at blende ud, fordi den er så cremet, men resultatet er helt fantastisk, hvis man vil have fuld dækkeevne under øjnene.

Rimmel Wake Me Up Concealer

Den eneste budgetvenlige concealer, da jeg synes, at budgetvenlige concealere er meget ens og ikke har samme dækkeevne som lidt dyrere concealere. Denne fra Rimmel er rigtig god til under øjnene, og den er rigtig nem at blende, men dækkeevnen er ikke så høj. Den er god, hvis man har fået en god nats søvn.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.