SEPHORA SHOPPINGLISTE

Selvom jeg arbejder i Sephora, så bliver jeg nok lige så fristet af nye produkter, som så mange andre beauty-lovers. Derfor har jeg lavet en Sephora shoppingliste, som jeg gerne vil dele med jer. 

Lige nu har jeg faktisk en del ting på min Sephora shoppingliste, som jeg skal have købt. Jeg har set min veninde Lise lave disse indlæg, og synes, at de er virkelig inspirerende, så jeg tænkte, at jeg også ville lave et. Det er altid sjovt at se, hvad andre folk vil købe, og jeg håber også, at Lise vil lave et indlæg med hendes shoppingliste for august, for den er lidt længere end min. 

1. Norvina Paletten fra Anastasia Beverly Hills. Den er lige nu på Sephora.dk, og så lancerer den i alle butikker den 22. august, og jeg glæder mig helt vildt til den kommer i butikkerne. De lilla nuancer er lige mig, og at der er mange shimmer-farver i paletten, tiltaler mig helt vildt. Anastasia laver de bedste øjenskyggepaletter, og jeg ejer allerede en del i forvejen, så selvfølgelig har jeg brug for Norvina paletten også. 

2. Fenty Pro Filt’r Amplifying Eye Primer. Da denne primer først kom i butikkerne, var det ikke en, jeg som sådan havde overvejet. Men efter at have hørt reviews og set, hvor godt den holder, så er jeg nødt til at prøve den. Dog elsker jeg også indpakningen! 

3. Kat Von D Lash Liner. Denne er kommet i butikkerne, men er endnu ikke online. Jeg tror, at den kommer online, når de andre linere lanceres den 20. august. Lash Liner er en liner til den våde kant, som er kulsort og vandfast. Jeg vil bruge den, når jeg har falske øjenvipper på, fordi jeg ikke kan finde en eyeliner, som er sort nok. 

4. Fenty Beauty Flyliner. Endnu en sort eyeliner, som jeg absolut ikke mangler flere af. Dog synes jeg, at denne virker ekstremt sort og holdbar. Indpakningen er sindssygt flot, og så synes jeg, at prisen er ekstremt godt. 

5. NARS Climax Mascara. Jeg ved endnu ikke, hvornår denne mascara launcher, men jeg kan ikke vente! Børsten er til den større side og er lavet af rigtige hår i stedet for plastik. Det er lige min type mascara, og så er jeg vild med den røde indpakning. Kan I fornemme, hvor meget indpakning påvirker mig, når jeg shopper? haha. 

6. Huda Beauty Easy Bake Setting Powder. Huda Beauty er et af de mærker, som jeg virkelig elsker, og jeg vil altid prøve de nye produkter, når de lanceres. Derfor er det ingen undtagelsen, at jeg selvfølgelig skal købe den nye Easy Bake Setting Powder. Jeg er vild med, at den kommer i så mange forskellige farver. 

7. Too Faced Born This Way Multi-Use Sculpting Concealer. Denne concealer skulle være en dupe for Tarte Shape Tape, som er en af mine absolut yndlings concealere, men som ikke sælges i Danmark. Den lancerer den 17. august, og det er jo lige om lidt! 

8. Zoeva Luxe Complete Set. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om Zoeva børster, og jeg har faktisk selv kun én, derfor skal jeg selvfølgelig købe et af deres sæt. Børsterne er rigtig billige, hvis man køber dem enkeltvis. Den dyreste ligger til 140 kr. Men i dette sæt får man 15 pensler til 1030 kr., hvilket betyder, at man betaler 68,6 kr. per børste, hvilket er sindssygt billigt. 

Jeg ville elske at høre dine ønsker eller din Sephora shoppingliste! Hvad er det produkt, du virkelig gerne vil have fingrene i? 

Vil du vide, hvorfor jeg pludselig skriver på dansk, og en lille update på mit liv? Læs mit første danske blogindlæg lige her: http://glassow.com/en-ny-begyndelse/ 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.