Header

HAUL

Siden jeg var teenager har jeg været på jagt efter Mr. Right, og han er endelig fundet, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Selvfølgelig har jeg min dejlige kæreste, men nu har jeg også denne pensel fra Too Faced, der hedder Mr. Right. Det er umiddelbart den mest perfekte makeup pensel, og så er det den blødeste pensel, jeg nogensinde har prøvet.

Den er super sød, fordi den har en lille butterfly på, og så kan denne pensel bruges til alt. Jeg bruger den både til pudder, bronzer og blush, og den giver et super lækkert, men alligevel naturligt resultat.

Min Mr. Right pensel har jeg fået i adventsgave af min søde kæreste, som jo i virkeligheden er min Mr. Right. Jeg er så glad for, at jeg har fået den i mit liv, fordi jeg har drømt om den hver eneste gang, jeg har været på arbejde i Sephora.

Der vil snart komme et kæmpe Sephora haul, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg har købt næsten hele butikken, og der er en masse lækre ting i blandt, så I kan glæde jer til en masse nyheder her på bloggen.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow