Header

MAKEUP LOOKS

Modern Renaissance paletten fra Anastasia Beverly Hills er virkelig en af mine all time yndlings paletter, fordi der er så mange muligheder med paletten. Et look, som jeg er glad for at lave med denne palette er et rødt smokey eye, som jeg også vil vise jer her i indlægget. Det er nemt og simpelt, men alligevel lidt anderledes look, fordi det er rødt. Noget nyt, der slet ikke er nyt, men som er nyt for mig er Benefits brynprodukter. De er gået hen og blevet mine absolutte yndlingsprodukter, og jeg elsker dem!

​Looket er lavet udelukkende med Modern Renaissance paletten, og så afsluttet med Kat Von Ds Tattoo Liner i farven Trooper. Et look, som jeg godt kan lide at lave, når jeg skal på arbejde, fordi det er simpelt, men alligevel ikke. 

Jeg prøver at være mere kreativ, når det kommer til makeup looks, fordi jeg jo skal være det i forbindelse med mit arbejde i Sephora. Så jeg håber på, at kunne vise lidt anderledes og kreative looks, som måske ikke er noget, der kan bruges til hverdag, og jeg håber, at I vil tage godt imod disse looks. 

I dag har jeg brugt dagen med en sød veninde og kollega, og jeg har gjort mig et lidt vildt og meget impulsivt køb, som jeg nok snart deler på Instagram. Ha' en dejlig weekend, alle sammen! 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow