NYX Lingerie Lipsticks Review

Jeg har længe ventet på, at disse Lingerie flydende læbestifter fra NYX ville blive lanceret i Danmark, og da jeg endelig så dem i Matas, kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg blev simpelthen nødt til at købe tre, hvilket også var de eneste farver, der var tilbage, eftersom de andre var udsolgte. Alle farverne i Lingerie-serien er nude, hvilket jeg er kæmpe fan af, da jeg virkelig mangler nude læbestifter, og flydende læbestifter er mine favoritter i øjeblikket, da de er langt mere holdbare end almindelige læbestifter.

De tre farver jeg købte var Lace Detail, Embellishment og Satin Ribbon. Lace Detail og Satin Ribbon er meget tæt på hinanden farvemæssigt, Satin Ribbon er dog en lille smule lysere. De er begge flotte nude-farver, der passer perfekt til hverdag. De er ekstremt nemme at påføre, og de holder overraskende godt. De føles meget lette på læberne, og ikke særlig tørrende, hvilket man ofte kan forvente af flydende læbestifter, der tørrer matte. De tager dog lidt lang tid om at tørre, men hvis man kan vende sig til dette, så er disse perfekte, især til den gode pris af 70 kr. i Matas. Farven Embellishment er en støvet brunlig-lilla, som er en farve, jeg aldrig har set før, og jeg er helt forelsket i den.

Jeg synes, at disse flydende læbestifter er så smukke, og jeg vil helt sikkert se, om jeg kan få fingrene i andre farver. Prisen er rigtig god, de er lette at påføre, og så holder de i en hel dag. Jeg er virkelig imponeret over disse fra NYX, og jeg vil helt sikkert gå i Matas og se, hvad de ellers har fra NYX, for det er et mærke, jeg skal udforske lidt mere – det er helt sikkert.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.