Header

BEAUTY

Jeg kom til at shoppe lidt i dag, men det var faktisk ikke så slemt. Der er kommet nogle nyheder i Sephora, som jeg ikke kan vente med at dele med jer. Der er kommet en masse flere farver af Sephoras egne liquid lipsticks, som er helt fantastiske, og I får nogle af farverne at se i et indlæg meget snart. Derudover har vi fået børsten fra Anastasia Beverly Hills, som jeg ikke kunne lade være med at købe med hjem. Det er den perfekte børste til highlighter, og det er den, der hedder A23.

Af nyheder fra Kat Von D har vi fået hendes nye Lock-It Setting Spray og Lock-It Setting Powder. Jeg købte setting sprayen med hjem i dag, og jeg glæder mig til at prøve den af og se, hvordan den performer. Setting powderen ryger med mig hjem på mandag.

Vi har fået en ny mascara fra Sephora, som hedder Cinescope, og den har jeg brugt hver dag i en uge nu. Den er super nem at arbejde med, og giver virkelig lækre vipper. Jeg er fan! Jeg er også kæmpe fan af, hvor godt de tre produkter passer sammen. 

Vi har også fået hele Peach kollektionen, som jeg er helt vild med. Jeg har længe været glad for Peach paletten, men nu har jeg også købt blushen Papa Don't Peach, som jeg glæder mig til at prøve. Jeg er normalt ikke glad for blush, men jeg kunne simpelthen ikke leve uden den. 

Hvad er dine nyeste makeup køb? 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow