Mine Yndlingsparfumer

Parfume er noget, som jeg bruger hver eneste dag, så jeg tænkte, at jeg ville vise jer mine yndlingsparfumer. Jeg har ikke så mange, men jeg har dem, som jeg bedst kan lide. Jeg har været mange parfumer igennem i årenes løb, men jeg synes, at jeg er ved at finde ud af, hvilke parfumer der klæder mig, og hvilke der ikke gør.

Til hverdag bruger jeg nr. 3 fra Dolce & Gabbana, fordi den er neutral og frisk, og så dufter den bare rigtig godt. Den er ikke for kraftig eller for voldsom, og det er derfor, jeg er så vild med den. Når jeg skal ud, så har Lady Million været min favorit i flere år, men Marc Jacobs Decadence er helt nyt for mig, og den er tæt på at overtage, fordi den dufter så godt.

Hvad er din yndlings parfume?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *