Mine STØRSTE makeup fejltagelser

cimg1075 Jeg vil gerne advare jer. I dette indlæg kommer der nogle meget pinlige og akavede billeder af mig, som viser hvor forfærdelig jeg har været til at lægge makeup. Jeg synes, at det ville være meget sjovt at vise jer, men alligevel er der noget i mig, der siger, at jeg ikke burde uploade disse billeder på internettet. Dog skal I ikke snydes for et godt grin.

Fejltagelse nr. 1 var helt sikkert blå mascara, blå kjole og blå negle på én og samme gang. Og den klassiske hvide eyeliner på den våde kant. Der er intet kønt ved noget af det. Lad mig ikke engang begynde at snakke om mine øjenbryn, for de eksisterer da ikke på dette billede. Please sig, at jeg ikke var den eneste, der syntes, at dette var smart. hpim0227 icmeler07-019 De tider, da D&G toppe var the shit, er der ingen, der savner. Det var åbenbart omkring samme tid, at jeg opdagede eyeliner, og den fik ikke for lidt. Både på øjenlågen og under øjet simpelthen. Det kan godt være, at jeg har store øjne, men dette trick gør da, at jeg får minimale øjne. Her er øjenbrynene simpelthen endnu mindre. Hvordan det kan lade sig gøre, det forstår man ikke. sam_0716 Det er lidt pinligt at nævne, at dette billede faktisk er fra min gymnasietid, hvor jeg troede, at jeg selv så godt ud. Det kan jeg fortælle mit yngre-selv, at det gjorde jeg bestemt ikke. Mit lange hår blev tørret med en diffuser, i forsøg på at skabe krøller. Og der blev selvfølgelig brugt omkring en halv bøtte hårskum. Dette var tiden før highlighter, men alligevel har jeg kæmpe glimmer-stykker på kinderne. Not pretty. Blending var ikke et ord i mit ordforråd, og min pincet var stadig min bedste ven. VLUU L200 / Samsung L200Dette billede giver mig fysisk ondt i maven. Friis & Co toilettaske, D&G top, Miss Sixty nederdel, Gucci bælte, sort hår og manglende øjenbryn. Det kan godt være, at der er et spejl foran mig, men jeg var åbenbart blind på dette tidspunkt i mit liv. Øjenmakeuppen er også helt skidt. En masse sølvglimmer over og under øjet, en masse eyeliner og selvfølgelig den hvide eyeliner i den våde kant. Den hvide eyeliner var mit trademark i flere år.

cimg0516

Noget jeg var kæmpe fan af i mange år var mascara – og meget af det. Mine øjenvipper var dækket i så meget mascara, at det smuldrede, når jeg blinkede. Men jeg syntes selv, at det lignede, at jeg havde falske øjenvipper på. Igen tvivler jeg på mit syn. Og som I kan se, så er sølv-glimmer-øjenskyggen og den hvide eyeliner også at finde her på dette billede, men det er mine øjenbryn stadig ikke. I det mindste ser min mor bragende godt ud på det her billede!

Please sig, at du også har gået med helt skør makeup, da du var mindre. Eller i det mindste med D&G toppe – jeg ved, at jeg ikke var den eneste 😉

Hvad er din største makeup fejltagelse?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.