Mine MAC Læbestifter

I går handlede det om MAC liplinere, og derfor tænkte jeg, at det også var I sin orden, at jeg viste mine læbestifter fra MAC, som jeg simpelthen elsker så højt. Der er bare noget ved MAC læbestifter, og det er uden tvivl mine yndlings i min samling. Selv indpakningen er flot, og det betyder altså også meget for et makeup produkt. Her kan I se swatches af alle mine læbestifter, og jeg får helt lyst til at gå mere med læbestift, fordi jeg synes, at de alle sammen er så flotte. Lige nu er Velvet Teddy, Whirl og Stone mine yndlings, fordi de alle tre er matte, og fordi de har en 90’er følelse over sig, som jeg elsker for tiden.

Hvad er din yndlings læbestift fra MAC? Jeg har nemlig brug for inspiration til mit næste køb 😉

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.