MIN WEEKEND MAKEUP

min weekend makeup weekend makeupNår det er weekend, og jeg ikke har så mange planer, så kan jeg godt lide at lægge en simpel makeup. Dog skal det også siges, at jeg elsker at bruge ekstra tid på min makeup i weekenderne, hvor jeg har lige de ekstra minutter til at lægge makeup. Selvom det ikke er mange produkter, jeg bruger i weekenden, så tager det faktisk længere tid end i hverdagen.

Jeg er vild med at have fokus på den perfekte hud. Min hud er ikke i den bedste stand i øjeblikket, og derfor bruger jeg en tinted moisturizer for at give ekstra frugt og for at jævne hudtonen ud. Derefter går jeg ind med en concealer med fuld dækkeevne for at spot conceale, så jeg kan dække lige præcis dér, hvor jeg har brug for det. Jeg kan godt lide at bruge en pudder fra Hourglass, som giver en flot glød til huden, nu når min hud er meget tør.

Selvfølgelig har jeg fokus på mine bryn, fordi det er noget af det, jeg elsker allermest ved at lægge makeup. Desuden har jeg bare lidt simpel øjenskygge på øjnene for at give en smule definition. Ellers er det bare en smule mascara og læbestift. Det er ikke noget, der tager særlig lang tid, men det bliver et simpelt og flot look, som er meget naturligt.

Hvordan lægger du din makeup i weekenden? Eller vælger du at gå makeup-fri i weekenderne?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.