MIN MASCARA SKUFFE

Jeg elsker mascara, og hvis jeg blev tvunget til at vælge ét makeup produkt, som jeg skulle bruge resten af mit liv, så ville jeg vælge en mascara, fordi det åbner mine øjne op, får mig til at se frisk ud og jeg føler mig nøgen uden mascara. Jeg har primært mascaraer fra L’Oréal og Maybelline, fordi de i min mening laver nogle af de bedste mascaraer. Her får du et kig i min mascara skuffe, som selvfølgelig er den øverste, så det er det produkt, jeg hurtigst og nemmest kan få fat i.

L’Oréal Miss Manga Mascara

Da denne mascara kom ud, troede jeg ikke, at jeg ville være fan, men jeg prøvede den alligevel, da jeg fik den tilsendt af L’Oréal, og jeg blev meget overrasket. Den giver en god volume, og så er den bare rigtig god til hverdag.

Maybelline The Colossal Mascara

Da jeg gik i folkeskole, var jeg kæmpe fan af denne mascara, og det var den eneste mascara, jeg ville bruge, og så da jeg for et stykke tid siden købte den igen, da jeg kom i tanke om, hvor meget jeg elskede den, så blev jeg rigtig skuffet. Det tørrede hurtigt ud, og jeg følte, at den tørrer mine øjenvipper ud. Måske fik jeg en dårlig en, men den er ikke så meget mig længere.

L’Oréal False Lash Wings Mascara

Denne mascara troede jeg heller ikke, at jeg ville være fan af, før jeg prøvede den, men jeg blev også hurtigt overrasket. Den giver en god volume på de yderste vipper, hvilket er en effekt, som jeg elsker og ofte går efter, og når jeg går efter den effekt, så er det denne mascara, jeg hiver frem.

Maybelline Lash Sensational Mascara

Endnu et produkt, jeg ville prøve, fordi jeg havde hørt nogen på Youtube snakke godt om den, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Jeg fik den i forbindelse med et job, og jeg brugte den i to måneder bagefter, fordi jeg blev så vild med den. Jeg er stadig kæmpe fan af denne mascara, fordi den giver mig så flotte vipper.

Maybelline The Rocket Mascara

Jeg købte denne mascara i Tax Free, da jeg skulle på ferie, og i starten var jeg fan, men nu ved jeg ikke helt. Jeg føler ikke, at jeg kan få den ønskede længde på mine vipper, som jeg ellers går efter, men hvis jeg bare skal i skole, så er denne fin nok. Det er ikke en dårlig mascara, men det er heller ikke den bedste.

L’Oréal Mega Volume Mascara

Dette er en af mine yndlings mascaraer, og det har det været længe. Denne mascara kan få mine vipper til at ligne falske øjenvipper, fordi den giver en god længde og en masse volume, og så har den en kæmpe børste, som jeg elsker. Jeg har altid to af disse i min mascara skuffe, fordi jeg ikke vil løbe tør.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Jeg købte denne mascara i efteråret i New York, og jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb. Dette er den bedste mascara, jeg nogensinde har prøvet, og det er den mascara, jeg bruger både til hverdag og til fest, og jeg køber en ny, når jeg løber tør. Den har en kæmpe børste, hvilket fungerer godt til mine vipper, og så giver den god volume og en flot længde, og så er den nem at fjerne, i forhold til de fleste andre mascaraer, jeg har prøvet.

Maybelline The Falsies Mascara

Som I kan se, så har jeg endnu ikke åbnet denne mascara, men jeg glæder mig meget til at prøve den, fordi jeg har hørt Tanya Burr snakke meget godt om den. Jeg er spændt på at se, hvordan den arbejder med mine øjenvipper.

Dette var mine mascaraer, som jeg elsker og bruger ofte, men jeg er altid på udkig efter flere, som jeg kan prøve af, og hvis du har nogle idéer, så må du endelig skrive dem som en kommentar herunder.

Hvad er din yndlings mascara?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.