Min Kærlighed For Beauty Blendere

Det er umuligt for mig at tage et billede af tre rene Beauty Blendere, simpelthen fordi jeg bruger en Beauty Blender hver eneste dag. Det er min favorit måde at påføre foundation, concealer og de er perfekte til at bake med.

Jeg har to Beauty Blendere, som er lidt gamle, og jeg kan begynde at mærke, at de snart skal skiftes ud, men jeg kan ikke lade være med at bruge dem. De er så gode, og de gør, at min foundation bliver blendet super flot og naturligt ud. Dog skal det lige siges, at det tager lidt ekstra tid, når jeg skal bruge min Beauty Blender, men det er tiden værd, fordi jeg får en airbrushed finish.

Er du lige så stor fan af Beauty Blendere som mig?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.