Header

FIRST IMPRESSIONS

Jeg har i flere måneder prøvet at blive medlem af Celesti, men der nåede altid at blive udsolgt, inden jeg fik lov til at blive medlem. I midten af januar blev jeg endelig lukket ind, og så har jeg gået og ventet på min første boks eller bag, som jeg modtog for et par dage siden. Hvis du ikke kender Celesti, så er det et månedligt abonnement, hvor du får tilsendt nogle produkter (udfra et spørgeskema, du har udfyldt).

Jeg modtog en fin lille pink makeup taske, da Celesti har temaet "Pretty in Pink" i denne måned - på grund af Valentine's Day. Desuden modtog jeg fem produkter, både hudpleje og makeup. Mit førstehåndsindtryk er rigtig godt, da jeg føler, at der er en del forskellige ting, som rent faktisk er brugbare. Da jeg var medlem af Goodiebox for år tilbage fik jeg altid produkter, som jeg aldrig ville bruge selv. Denne boks/bag er jeg rent faktisk tilfreds med.

Det produkt, jeg blev mest excited over var Pixi Glow Tonic, som er et produkt, jeg har hørt en masse om, men som jeg ikke selv har prøvet endnu. Det står klar i mit skab på badeværelset, og jeg glæder mig sådan til at tage det i brug. Jeg har også modtaget Elizabeth Ardens Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. What a name! Det er så kapsler med serum i. Jeg har netop renset min hud og påført en kapsel. Serumet føles helt fantastisk og lækkert på huden, men der var faktisk lidt for meget produkt i en kapsel til mit ansigt, og det vil jeg huske næste gang, jeg skal bruge produktet.

Af makeup ting modtog jeg en Shader Brush i lyserød, og jeg har brugt den i dag. Den er virkelig lækker og i god kvalitet. Jeg er kæmpe fan! Jeg har også modtaget New CID Cosmetics I-Prime Foundation Primer, som jeg faktisk også har prøvet i dag. Det dufter helt fantastisk og får min hud til at tage bedre imod min foundation. Jeg har ikke testet holdbarheden af min foundation efter påføring af primeren, men jeg er fan af, hvordan den fik min foundation til at se ud efter påførelse. Jeg vil prøve at se, hvor længe den får min foundation til at holde, og så kunne jeg faktisk godt finde på at købe denne primer. Den sidste ting var en liquid lipstick, hvilket er meget sjovt, eftersom jeg lavede et indlæg om den bedste liquid lipstick på markedet i går. Det er en fin pinky nude, men jeg har endnu ikke prøvet den.

Af de fem produkter, har jeg kun hørt om to af mærkerne og ét af produkterne før. Jeg havde lidt regnet med, at jeg ville få nogle mere eksklusive mærker, men jeg er faktisk glad og tilfreds med indholdet. Det er altid spændende at lære nye brands at kende. Der er dog bare én ting, der undrer mig. Kommer der en makeup taske med hver måned? For jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal bruge så mange makeup tasker til.

Er du også medlem af Celesti, og hvad synes du?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow