MIN DAITH PIERCING

daith migræne piercingDa jeg trådte ind ad døren hos en piercer i Aarhus, kunne jeg ikke helt tro, hvad jeg skulle til at få lavet. Jeg er bestemt ikke piercing-typen, men var det nok mere i mine unge dage. Jeg har ikke engang huller i ørerne, så det var meget fremmed land for mig.

I dette blogindlæg vil jeg fortælle min historie om min Daith piercing – også kendt som migræne piercingen. Jeg vil fortælle, hvorfor jeg har fået den lavet, hvordan det var at få lavet, helingsprocessen og hvordan den har virket på mig. Hvis du ikke er interesseret i piercinger, så bare spring dette indlæg over og vent til i morgen, hvor der endnu engang kommer et makeup relateret indlæg. Jeg kan løfte sløret for, at jeg vil komme med mine bedste eyeliner tips i morgen. 

I vidste måske ikke, at jeg har været ude for et trafikuheld helt tilbage i 2011, hvor jeg fik piskesmæld, og hvor jeg dagligt døjer med smerter i ryg, nakke og hoved. Jeg har prøvet alverdens behandlinger, men intet har hjulpet mig. Så da jeg hørte om denne Daith piercing, der kunne gå ind og fjerne hovedpine og spændinger i ryg og nakke, løb jeg nærmest ned til pierceren.

Jeg var heldig at få en tid med det samme, hvorefter jeg kom ind i et rum og lagde mig på briksen. Ham, der skulle pierce mig var rigtig sød og forklarende, og snakkede mig igennem hele processen. Det var hurtigt overstået, og det kunne selvfølgelig mærkes, men gjorde på ingen måde ondt. Det var mere ubehageligt, fordi han skulle bruge så mange kræfter på at pierce igennem brusket, men der var ingen smerter involveret. Jeg fik mandelolie med lavendel med hjem, som jeg skulle rense med én gang om dagen. Jeg kom af med 325 kr. for piercingen, og mandelolien var gratis, så det synes jeg er en virkelig god pris.

Det gjorde ondt første aften, hvor jeg var ramt af en voldsom hovedpine, men dagen efter vågnede jeg op uden hovedpine, hvilket var første gang i flere år. Jeg endte faktisk med at vågne uden hovedpine i 4-5 dage, hvilket var meget imponerende. Den første uge kunne jeg ikke sove på mit øre, fordi det gjorde for ondt.

Der er nu gået små to uger, og min piercing er nu næsten helet, hvilket er dejligt. Jeg kan nu sove på højre side igen, og jeg slipper for at skulle tænke på, om der sidder blod i mit øre. Dog har jeg haft meget voldsomme hovedpiner næsten hver dag, hvilket er meget normalt for mig. Så lige nu synes jeg faktisk ikke, at piercingen virker. Jeg har dog også virkelig mange ting om ørene lige nu. Jeg har nemlig et studie jeg ikke er glad for, tre jobs ved siden af studiet, en kæreste, en ny lejlighed, to mulige jobs, en eksamensperiode og en ferie om et par uge, der gør, at jeg skal arbejde en del forud. Så det kan meget vel være en blanding af disse ting, der giver mig hovedpine.

Pierceren sagde til mig, at der sagtens kan gå helt op til en måned, før der kommer en ønsket effekt. Derfor prøver jeg at tage den med ro, så meget som jeg nu kan. Jeg ser frem til at komme på ferie i to uger sammen med min kæreste, hvor vi bare skal slappe fuldstændig af – det har jeg nemlig brug for.

Hvis I gerne vil have en update på min daith piercing, så må I endelig sige til, for så kan jeg komme med en update om en måneds tid. Og hvis I har nogle spørgsmål, så endelig bare spørg løs. Har I nogen erfaring med denne piercing?

You may also like

3 kommentarer

  1. Nu er jeg selv piskesmældsramt, og overvejer om Daith piercing burde ha en chance i fht mine kæbesmerter. Nå, men jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan det er gået med din sidenhen?

  2. Hejsa jeg er lidt nysgerrig på om den stadig har en positiv virkning her året efter. Jeg har selv piskesmæld og døjer med spændinger i højre side af nakken som gir træls hovedpine. Men hovedpinen kommer mest hvis jeg løfter noget. Gad vide om det virker på den slags hovedpine. Mvh Stine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.