Mason Pearson er flyttet ind

Denne hårbørste fra Mason Pearson har været på min ønskeliste i flere år – faktisk så lang tid, som jeg kan huske. I går på min fødselsdag var jeg så heldig, at min kæreste havde købt den til mig, og jeg er ovenud lykkelig. Min børste er i en størrelse junior og er til tykt hår. Jeg brugte den for første gang i morges, og denne børste er den eneste børste, der ikke har gjort mit hår frizzy, stort og grimt efter at have redt det, og jeg er mere end imponeret. Der er mange, der synes, at det er tosset at bruge så mange penge på en børste, men det er den bedste børste, jeg nogensinde har prøvet, og den er uden tvivl alle pengene værd. Det skader jo heller ikke, at børsten pynter enormt meget, når den ligger fremme.

Har du prøvet den berømte Mason Pearson børste, og er du lige så imponeret, som jeg er?

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.