Header

BEAUTY

Lige siden, jeg så Marc Jacobs julepalette, About Last Night, var jeg forelsket. Indpakningen er on point, der er et kæmpe spejl, farverne er smukke, men pigmenteringen på øjenskyggerne slår det hele. De er så cremede og sindssygt pigmenterede. Det er den smukkeste palette, og jeg måtte bare eje den. Selvom julen er ovre, så købte jeg denne palette, og jeg glæder mig meget til at tage den i brug. Lige for tiden har jeg en helt masse nye paletter, som jeg skal prøve af, så jeg glæder mig til at vise jer de forskellige paletter.

About Last Night er sådan en palette, som jeg helt sikkert altid vil være glad for at have i min kollektion, fordi den er så smuk, men også fordi alle farverne altid er brugbare. Der er den smukkeste guld, og så er der en helt sart mat lyserød, som rent faktisk har store stykker glimmer i. Det var de to farver, der fik mig til at falde for paletten i første omgang. Efterfølgende har jeg swatchet en masse, og jeg er simpelthen forelsket i alle farverne. Der er dog et problem - jeg kan ikke beslutte mig for, hvilke farver jeg vil lege med først. 

Da jeg hørte, at Marc Jacobs ville gå i gang med at lave makeup, så var jeg ikke en af de første, der hoppede ombord, fordi jeg troede, at det ikke ville blive en succes. Jeg tog fejl, og det indrømmer jeg ellers ikke særlig ofte. Produkterne er super lækre, og indpakningen er on point og luksuriøs. Hvis man gerne vil forkæle sig selv, så er det Marc Jacobs Beauty, man skal gå efter. Kvaliteten er virkelig i top på alle produkter. Jeg er kæmpe fan af hans Air Blushes, som giver et dejligt naturligt look og hans læbestifter er så cremede og lækre. Jeg er også kæmpe fan af hans makeup børster, som ellers er virkelig pebrede. Jeg ejer allerede to, og jeg skal helt sikkert have flere, da de bare er helt fantastiske!

Har du prøvet nogle produkter fra Marc Jacobs Beauty?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow