Header

WORTH THE HYPE

Da jeg hørte, at Marc Jacobs skulle til at lave makeup, var jeg ikke helt vildt imponeret. Jeg er ikke så vild med hans andre designs, men som den makeup elsker, jeg er, så skulle jeg da prøve nogle af hans produkter. Jeg har hørt en masse godt om hans produkter, blandt andet på Youtube og på andre blogs, så selvfølgelig ville jeg også gerne selv prøve noget.

Jeg fik disse to produkter i en goodiebag i forbindelse med mit arbejde i Sephora, og jeg er helt vild med indpakningen som det første. Den er minimalistisk, enkel og bare super lækker. Den er så instagram-worthy, at det halve kunne være nok. Det er nok også derfor, at jeg er så vild med disse produkter. Jeg er nemlig en sucker for flot indpakning.

Denne Velvet Noir mascara fra Marc Jacobs minder lidt om Better Than Sex fra Too Faced, den er bare lidt mere naturlig og give et mere naturligt look. I starten var jeg ikke så imponeret, men nu er jeg helt vild med den. Den klumper ikke, og den er super nem at påføre. Jeg bruger den faktisk næsten hver dag, så det er helt vildt.

Jeg er ikke vild med blush generelt, fordi jeg ikke har lyst til at være lyserød på kinderne, da min hud i forvejen er ret rød på kinderne, men jeg skulle da prøve denne Air Blush fra Marc Jacobs i farven Kink & Kisses. Den giver det mest naturlige look, som jeg elsker. Den er slet ikke for meget eller giver for meget farve, og det er derfor, jeg faktisk er begyndt at bruge denne blush, selvom jeg normalt ikke bruger blush. Den gør min hud mere levende, og det trænger den til her i vinterkulden.

Det skal dog lige siges, at dette er de eneste to produkter, jeg har prøvet fra Marc Jacobs, men at jeg snart har tænkt mig at købe lidt produkter, så jeg kan prøve det hele. Blandt andet den famøse kokos primer og nogle smukke læbestifter. Jeg har også øjnene på deres nyeste palette, som er to die for!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow