Header

MAKEUP LOOKS

Hver dag, siden jeg fik min Peach Palette fra Too Faced har jeg brugt den på mine øjne. Der er så mange forskellige farver og muligheder, og jeg elsker den! Jeg har normalt ikke været meget for farver, men jeg er virkelig glad for Peach Paletten, og den er hurtigt blevet en af mine yndlings paletter. Hvis I gerne vil se det, så kan jeg lave et indlæg om paletten med swatches og mine tanker so far?

Jeg ved ikke, hvad det er med paletten, men den inspirerer mig. I torsdags havde jeg ikke særlig lang tid til at lægge makeup, inden jeg skulle på arbejde, men alligevel blev det dette look, jeg fik kreeret. Et orange smokey eye med toner af lyserød og en lilla eyeliner. Der er virkelig mange, der roste min makeup, og alle farverne er bare fra Peach Paletten - selv eyelineren. Jeg brugte bare en lilla øjenskygge som liner og gjorde min børste våd med Aqua Seal, så farven blev mere pigmenteret og holdte længere.

Hvad synes du om Peach Paletten? Resten af kollektionen releaser jo i morgen d. 24. i Sephora, hvis du ikke vidste det allerede ;)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow