Header

HAUL

Når I læser dette, er jeg ved at boarde et fly på vej hjem til kolde Danmark. Det har været så dejligt at være af sted og nyde den sidste sol, inden det for alvor bliver vinter. Jeg skal arbejde en del i forbindelse med jul, så det er rart at have haft nogle dage med afslapning i sydens sol.

Den første hele dag i Marokko besøgte vi Agadir Marina, hvor vi var så heldige at finde en MAC butik, og jeg kunne ikke lade være med at købe lidt med hjem. Jeg fandt Trolls kollektionen, som jeg ellers var gået glip af i Danmark, men jeg fik fat i det smukke pigment i farven "Reflects Teal". Det er en smuk hvid pigment, som reflekterer blå/grøn. Den vil være super fin at lave nogle lækre looks med.

Desuden købte jeg MACs pigment i farven "Copper", som vil være helt fantastisk her til julemånederne, og jeg glæder mig meget til at bruge den, når jeg skal på arbejde igen, når jeg kommer hjem. Derudover fandt jeg en Fix+, som jeg også lige så godt kunne købe med hjem, da MAC er en smule billigere i Marokko.

Jeg er altid nødt til at købe lidt med hjem, når jeg er på ferie - har I det på samme måde?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow