JEG TESTER JACLYN HILL VAULT KOLLEKTIONEN

Jaclyn Hill har samarbejdet med mange forskellige brands, og jeg har købt det hele. Hun inspirerer mig så meget, og jeg har altid været kæmpe fan af de ting, hun har kreeret. Især Champagne Pop highlighteren, som hun lavede i samarbejde med Becca og den første Morphe palette. 

Så da The Vault, som denne kollektion hedder, kom ud, vidste jeg bare, at jeg måtte eje den. Jeg var en af de tosser, der satte min alarm, så jeg kunne købe dem det øjeblik, de blev lanceret – i know, det er virkelig skørt! 

I The Vault er der fire forskellige paletter, som hvert har deres eget tema og farveskema, og de er så smukke. Endelig har jeg fået tid til rent faktisk at bruge paletterne og prøve dem af. Derfor besluttede jeg mig da for, at jeg ville filme det til jer, da jeg ikke har uploadet til Youtube i hundrede år! 

Der har været en masse snak om disse paletter, fordi de først blev trukket tilbage pga. dårlig kvalitet, og så er de måske blevet solgt alligevel. Der har i hvert fald været en hel masse dårlige rygter om disse paletter, men jeg vil selvfølgelig teste dem af og give min ærlige mening om dem, som du også får i videoen!

Har du selv prøvet paletterne? Hvad synes du om dem?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.