Header

BEAUTY

Liquid lipsticks kan være en jungle, eftersom næsten alle mærker nu har en eller flere udgaver af liquid lipsticks. Der er en hel masse forskellige liquid lipsticks i alverdens farver og finishes. De matte læbestifter har været de mest populære, men på det seneste, er der også kommet almindelige og glossy flydende læbestifter.

Det kan være svært at styre en liquid lipstick, men når den først sidder, så holder den hele dagen, uden at man skal tænke på at påføre sin læbestift igen og igen i løbet af dagen. Jeg ejer en del forskellige liquid lipsticks, og jeg vil give mit bud på den bedste liquid lipstick.

Sephora Cream Lip Stain

Dette er en af de få liquid lipsticks, der ikke udtører mine læber. Den er utrolig nem at påføre, og så føles den bare let og naturlig på læberne. Den findes i alverdens farver, og der er lige kommet endnu flere farver i de danske Sephora'er. De koster kun 100 kr. stykket, og holder hele dagen. Den findes faktisk også i en helt sort, hvis man er til det. Det er nemlig den næste farve, jeg har tænkt mig at købe.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeg havde hørt meget godt om Jeffree Stars liquid lipsticks, inden jeg købte nogle hjem, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Konsistensen er meget flydende, hvilket nok deler vandene, men jeg elsker den! Jeg synes, at fordi den er så flydende, så er den meget nemmere at påføre, hvilket kun er et plus, da en flydende læbestift ikke altid er det nemmeste at arbejde med. Nogle af dem dufter helt fantastisk, fordi de dufter af Root Beer, mens dem uden duft har en lidt mærkelig duft, men det er hurtigt noget, man vender sig til. Jeg er helt vild med, at Jeffree Star har lavet så mange forskellige farver, som er lidt anderledes. De er virkelig gode til at lave lip art med.

Huda Beauty Liquid Matte

Når influencers laver makeup, er det virkelig hypet, og man kan altid være lidt i tvivl om, om kvaliteten vil være god. Jeg måtte bare eje Huda Beautys liquid lipsticks, da jeg så dem i Dubai Mall, og jeg har bestemt ikke fortrudt. Duften er helt fantastisk, og de minder faktisk meget om Jeffree Stars liquid lipsticks i konsistensen, hvilket er et kæmpe plus i min bog. Jeg synes, at de er meget naturlige på læberne, og at de er dejligt nemme at påføre. De er helt sikkert nogle af mine favoritter.

Too Faced Melted Matte

Jeg elsker Too Faced, og det ligger jeg ikke skjul på. Jeg synes, at de laver nogle helt fantastiske produkter, og jeg elsker deres indpakning. Vi har netop fået nye farver af disse Melted Matte i Sephora, som jeg er kæmpe fan af. De er lidt tykkere i konsistensen, men er alligevel okay nemmere at arbejde med. Jeg er vild med indpakningen, fordi den rent faktisk kan ligge ned uden at rulle, så den er en del nemmere at tage billeder af #bloggerproblems. Jeg elsker, når folk tænker ud af boksen og laver indpakningen lidt anderledes, da alle andre liquid lipsticks er runde.

NYX Lingerie

Da jeg så Lingerie serien fra NYX første gang, var jeg helt vildt begejstret, fordi det er nude farver alle sammen, og jeg har stadig en lille drøm om at komme til at eje dem alle sammen. De er ikke så kraftige i farven, men det er meget godt, når de er nude alle sammen. Det er en god flydende læbestift til hverdag, og jeg synes, at de er nemmere at påføre. De har dog en tildens til at klistre lidt, som jeg ikke er så stor fan af.

Gerard Cosmetics Hydra-Matte Liquid Lipstick

Da jeg så Gerard Cosmetics liquid lipsticks på Beauty Bay, blev jeg nødt til at eje en, da jeg lige var begyndt at bruge liquid lipsticks, og gerne ville prøve nogle forskellige. De skulle være hydrating, men det vil jeg bestemt ikke sige, at de er. Den er godt nok udtørrende på læberne, men jeg valgte den farve, der hedder Gravity, som er en grålig lilla. Den minder ikke om nogle andre farver, jeg har set før, så jeg er så glad for den.

Dose Of Colors Matte Liquid Lipstick

Jeg havde drømt om at prøve Dose Of Colors læbestifter i virkelig lang tid, og havde ventet og ventet på, at der ville komme nogle neutrale farver på lager på Beauty Bay. Da der endelig gjorde det, bestilte jeg to liquid lipsticks hjem. Dog var jeg ikke særlig imponeret. Den ene af farverne minder slet ikke om den farve, de viste på Beauty Bay. Den så nude ud, men den er meget kraftig ferskenfarvet i virkeligheden. De smuldrer på læberne og holder ikke særlig længe. Hvis man taber dem, så går indpakningen i stykker. Jeg er på ingen måde fan af disse liquid lipsticks, og jeg kommer ikke til at købe flere.

Catrice Velvet Matte Lip Cream

Catrice er et mærke, jeg købte, da jeg var på besøg i Tyskland i sidste måned. Jeg gav omkring 1€ for læbestiften, så jeg kan ikke rigtig forvente særlig meget. Den har ikke særlig meget pigmentering, og det er som om, at den simpelthen ikke kan tørre ind. Det er en velvet matte finish, så jeg er godt klar over, at den ikke tørrer helt. Som en farverig gloss er den faktisk rigtig flot, og så dufter den dejligt.

Anastasia Beverly Hills Matte Liquid Lipstick

Disse liquid lipsticks har alle og enhver snakket om, og jeg var rigtig glad for endelig at få mine fingre i et par farver, da jeg var i Dubai i efteråret. Jeg elsker dem, fordi de er så nemme at påføre, og fordi der er så mange forskellige farver. Alle farverne er lækre, og de kræver kun ét lag. De dufter dejligt, indpakningen er lækker og så er produktet bare helt genialt. Jeg vil helst sikkert købe nogle flere farver.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Da jeg var i New York for et par år siden, købte jeg en Kat Von D liquid lipstick, som rent faktisk var min allerførste flydende læbestift. Jeg synes, at de er virkelig flotte, de dufter dejligt og så holder de virkelig længe. Det eneste negative jeg har at sige er, at de er ret svære at styre, fordi de er så lange. Så jeg bruger faktisk ofte en læbepensel, simpelthen fordi den er for svær at benytte.

NYX Liquid Suede

Der er rigtig mange, der længe har snakket om Liquid Suede fra NYX, og da jeg var i Tyskland i sidste måned købte jeg to med hjem. De er flotte i farverne, og jeg er så glad for, at jeg købte den helt grå. Dog synes jeg ikke, at de er noget specielt. Farven forsvinder lidt hurtigt fra læberne, men det er jo også en billigere læbestift, så hvad kan man ellers forvente. De dufter dejligt og er nemme at påføre på læberne.

Swatches af alle mine forskellige mærker af liquid lipsticks i samme rækkefølge, som jeg har skrevet om dem. Jeg troede faktisk ikke, at liquid lipsticks ville være på mode særlig længe, eller at jeg ville købe så mange, men nu er det altså endt med, at jeg ejer flere liquid lipsticks end almindelige læbestifter. Så det siger lidt om, hvor glad jeg er for dem. Jeg er bare helt vild med, at de rent faktisk holder en hel dag, når jeg er på arbejde i 8 timer og ikke rigtig har tid til at blive ved at påføre læbestift igen og igen. 

Den bedste liquid lipstick - efter min mening

Det har været så svært at vælge den bedste liquid lipstick, da jeg har rigtig mange, som jeg er rigtig glad for. Min top 3 er Sephora, Jeffree Star og Huda Beauty. Det er dem, der føles bedst på læberne, og det er rigtig vigtigt for mig, da jeg ikke er så vild med, hvis den tørrer mine læber alt for meget ud. Derfor må min yndlings altså være Jeffree Star. De udtørrer ikke mine læber, de er nemme at påføre og de er bare flotte. Jeg elsker indpakningen og det hele. Min drøm er at eje samtlige liquid lipsticks fra Jeffree Star, men det er en dyr fornøjelse. 

Liquid Lipsticks jeg gerne vil prøve

Jeg skal jo lige huske at nævne, at jeg selvfølgelig ikke har prøvet alle liquid lipsticks, og at der stadig er nogle mærker, jeg gerne vil tilføje til min samling. Jeg har længe drømt om at bestille nogle hjem fra ColourPop - både deres Ultra Matte Lip og deres Ultra Satin Lip. Jeg har fået at vide, at deres Ultra Matte Lip er ret udtørrende, så vi får at se. Dog vil jeg også rigtig gerne prøve Kylie Cosmetics liquid lipsticks, men har dog hørt så blandede meninger om dem, at jeg ikke helt har besluttet mig for, om det er noget for mig eller ej. 


Hvilken liquid lipstick er din yndlings? Er der nogle, jeg bare skal prøve? 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow