Hvad er mit ansigt værd?

Da jeg så dette blogindlæg hos JohanneLovesMakeup, der var jeg virkelig underholdt, fordi jeg synes, at det er virkelig sjovt at se, hvor meget produkterne egentlig koster. Man går jo ikke ud og køber alle produkter på en gang, så jeg tror godt, at jeg kan blive overrasket over, hvor meget jeg egentlig bruger på makeup.

MAC Strobe Cream – 270 kr.

Jeg kan godt lide, når min hud har en glød, og det hjælper denne strobe cream fra MAC med. Jeg er fan af at bruge den indenunder min foundation til hverdag for at give lidt ekstra glød.

Georgio Armani Luminous Silk foundation – 400 kr.

En foundation er en vigtig del af et makeup look, og denne foundation fra Georgio Armani gør altid et godt job med at dække og bare gøre min hud rigtig flot.

Urban Decay Naked Skin Concealer – 175 kr.

Jeg har brug for concealer hver dag, fordi jeg står tidligt op og har brug for at dække mine render under øjnene, og hertil er Naked Skin concealeren fra Urban Decay helt perfekt.

Hourglass Ambient Lighting Palette – 590 kr.

Det er vigtigt at sørge for, at ens makeup kommer til at holde i flere timer, og for at få lidt mere glød til min hud, så bruger jeg en pudder fra Hourglass, som er i deres Ambient Lighting palette.

Anastasia Brow Wiz – 199 kr. + Anastasia Dipbrow Pomade – 199 kr.

Til mine bryn kan jeg rigtig godt lide at bruge min Brow Wiz først til at lave kanterne, og så derefter tage min Dipbrow og fylde mine bryn ud med. Det er måske lidt meget at bruge to produkter, men det fungerer bare rigtig godt for mig.

MAC Paintpot – 170 kr.

Jeg har olierede øjenlåg, og derfor går jeg altid ind med en primer, inden jeg skal lægge øjenskygge. MACs paintpot er min absolutte favorit, og det er den primer, jeg altid bruger, inden jeg skal lægge øjenskygge.

Anastasia Modern Renaissance Palette – 350 kr.

Min nyeste palette, som meget hurtigt er gået hen og blevet min favorit. Den indeholder så mange flotte farver, og den er perfekt til hverdag. Der er så mange muligheder med denne palette.

Kat Von D Inkliner 140 kr.

Jeg elsker eyeliner, og denne fra Kat Von D er min favorit. Den fuldfører bare et look, og så synes jeg, at mine øjne er flottest, når jeg har eyeliner på.

Too Faced Better Than Sex Mascara 150 kr.

Ethvert makeup look bliver fuldført med en mascara, og min yndlings er fra Too Faced og er deres Better Than Sex Mascara. Den giver god volume og er så flot på vipperne.

Kat Von D Shade + Light Palette 300 kr.

Jeg ved ikke, om alle gør dette, men jeg laver contour hver dag, og min yndlings måde at gøre det på er ved at bruge min Shade + Light palette fra Kat Von D. Jeg bruger den kolde farve som contour og de varme farver som bronzer.

MAC Cream Colour Base – 165 kr.

Som highlighter, der starter jeg altid med MACs Cream Colour Base, som er flot i sig selv, men den er bare så fin under en pudder highlighter, fordi den får highlighteren til at poppe.

Becca Shimmering Skin Perfector – 250 kr.

Min yndlings highlighter er Champagne Pop, og den er på mine kinder næsten hver dag, og selvfølgelig også til dette look, hvor jeg har prøvet at tage de produkter, som jeg i gennemsnit ville bruge på et helt almindeligt makeup look, hvor jeg gør noget ud af min makeup.

MAC Lipliner – 140 kr.

Inden jeg går ind med en læbestift eller en liquid lipstick, så går jeg altid ind med en lipliner, som regel fra MAC, hvor jeg liner mine læber, så det bliver nemmere at påføre læbestift

Kat Von D Liquid Lipstick – 140 kr.

En af de liquid lipsticks, som jeg elsker allermest er Lolita fra Kat Von D, fordi den simpelthen er så flot og den giver et flot 90’er look, som jeg er helt vild med for tiden.

Urban Decay All Nighter Setting Spray – 145 kr.

For at sette hele looket, så bruger jeg Urban Decays All Nighter Setting Spray, som gør, at makeuppen holder hele dagen eller hele natten.

I alt: 3.783 kr.

Det er noget af et dyrt makeup look, men jeg synes altså bare, at high end makeup er lige dét bedre end det budgetvenlige, og jeg har fået en lidt dyr vane, når det kommer til makeup. Små 4000 kr. er virkelig mange penge på makeup, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange penge, jeg har brugt på makeup, og hvor mange penge, der er for i min makeup samling.

Shopper du mest budgetvenligt eller high end makeup?

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *