En ny begyndelse

Velkommen er vel på sin plads! 

Med lysere, kortere hår, et større smil på læben og nye eventyr er jeg tilbage her på bloggen. Der er sket en hel masse, som jeg slet ikke har fortalt jer om. 

Min sommer og en tur til Vietnam

Størstedelen af min sommer er blevet brugt på min arbejdsplads. Sephora. Hvor jeg er ansat som makeup artist, og hvor jeg til daglig står og lægger makeup og er omgivet af fantastiske produkter! 

Min sommerferie blev brugt i Vietnam sammen med min skønne kæreste, hvor vi var på en hel fantastisk tur både i Ho Chi Minh City, men også på den lille ø Phu Quoc. En tur, som jeg aldrig vil glemme! Mest af alt, fordi den blev afsluttet med madforgiftning og en misset Justin Timberlake koncert.

Nu er sommerferien forbi for de fleste af os, og for mange er det tid til at skulle tilbage til arbejde og tilbage til den kendte hverdag. For mig er det en smule anderledes i år. Jeg starter nemlig på studie på tirsdag. Jeg begynder at studere en Professionsbachelor i Entrepreneurship, da jeg har en fantastisk idé, som jeg gerne vil føre ud i livet, og som jeg glæder mig meget til at dele med jer alle! 

Stopper jeg som makeup artist?

Betyder det, at jeg stopper i Sephora og stopper som makeup artist? Nej, selvfølgelig gør det ikke det! Jeg elsker makeup for højt til at stoppe som makeup artist, men for nu bliver det bare færre timer om ugen, end jeg plejer. 

En ny begyndelsen på de sociale medier

Dette betyder faktisk også en helt ny begyndelse på mine sociale medier. Det betyder en masse lækkert indhold på dansk, til alle jer danske piger og drenge der gerne vil vide mere om makeup, og som har savnet informationerne på dansk. Det betyder danske makeup videoer på min Youtube kanal, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med. Spændende konkurrencer, masterclasses og meget meget mere! I kan godt glæde jer, for det gør jeg i hvert fald 🙂 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.