EFTERÅRS makeup

Efteråret er for alvor kommet, og jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med det. Heldigvis skal jeg snart to uger til Dubai, så jeg har lidt sommer til gode – heldigvis. Jeg har allerede fundet efterårs makeuppen frem, fordi det er min favorit årstid til makeup.

Til efterår overvejer jeg at farve mit hår en smule mørkere, og derfor har jeg brug for lidt mørkere bryn. Min dipbrow fra ABH i farven “Medium Brown” er min favorit til efterår. Til mørke bryn går mørke læber. Til de naturlige dage, vil jeg bruge Kat Von Ds liquid lipstick i farven “Lolita II”, og hvis jeg vil have lidt mere farve på læberne, så er denne Cream Lip Stain fra Sephora i nr. 14 helt perfekt.

Hele efteråret kommer jeg til at have brunlige, rødlige og orange toner på mine øjne, og jeg er vild med det. Disse øjenskygger er fra Makeup Geek og er i farverne “Bitten”, “Barcelona Beach”, “Morocco”, “Creme Brulee” og “Desert Sands”. Alle disse 5 kan bruges sammen til ét look, eller de kan bruges til at lave en masse forskellige looks – alle looks der passer perfekt til efterår og sammen med røde og mørke læber.

Når jeg skal til Dubai, så skal jeg nok besøge en Sephora eller to, så det kan være, at der bliver tilføjet lidt til efterårs makeuppen.

Hvad for noget makeup vil du gerne gå med til efterår?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.