Derfor skal du starte din egen virksomhed

Uanset, om du vil være selvstændig eller ej.

Ser dette billede lækkert ud?

Det er du bestemt ikke den eneste, der synes. Men det er de færreste, der kan tage tid ud af kalenderen og rejse – og gøre det ofte.

Folk har for travlt med at arbejde, handle ind, gøre rent og lave mad. Den kedelige danske livsstil.

Men kunne det ikke være sjovere, hvis du havde mulighed for at rejse, lige når du havde lyst, og hvis penge ikke var et issue.

Frihed er noget, vi alle sammen drømmer om. Det kan være økonomisk frihed, eller frihed til selv at kunne bestemme hvornår alarmen ringer om morgenen.

Drømmer du om mere frihed i din hverdag?

Hvilken slags frihed?

Jeg har altid drømt om at være min egen chef. Udelukkende for at kunne kontrollere min egen hverdag. For selv at kunne bestemme, hvornår jeg står op, hvornår jeg spiser morgenmad og hvornår jeg kan tilbringe tid sammen med min familie. En frihed, som jeg synes er essentiel.

Det kræver dog hårdt arbejde at få sådan en frihed, men du har mulighed for at få den, ved at blive selvstændig.

Du behøver ikke at have for mål at blive din egen chef. At starte noget, udfra en idé, og derefter føre det ud i livet. Det er noget, der giver erfaring – både i livet, men også på CV’et.

Drømmer du om at tjene ekstra penge?

Hvis du drømmer om at tjene ekstra penge, så er det en god idé for dig at starte en lille side business, hvor du kan tjene lidt ekstra penge. Det kan være som tekstforfatter, som influencer eller med en lille webshop. Det er en sjov hobby, og det er rent faktisk en hobby, der kan indbringe lidt ekstra penge.

Vil du gerne et skridt videre i din karriere?

Hvis du ikke tænker, at det med at være selvstændig er noget for dig, så er der stadig en masse erfaring og muligheder, du kan få ud af at starte noget selv. Du kan få en masse erfaring, som du normalt ikke vil få igennem dit normale arbejde. For som selvstændig står du for alt og ikke bare dit ansvarsområde. Det giver en masse at skrive på CV’et. Hvis du drømmer om at blive forfremmet eller at komme videre i din karriere.

Så hvor ser du dig selv om 5 år? Om 10 år?

Hvad skal der til for at nå dine mål?

I dag er en fantastisk dag at starte på!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.