Derfor skal du prøve liquid lipsticks

I skønhedsbranchen det seneste årstid har der været kæmpe fokus på flydende læbestifter, også kaldet liquid lipsticks. Det er læbestifter, der tørrer helt matte, og som holder i mange timer på læberne. Jeg ville med det samme med på bølgen med liquid lipsticks, og jeg har ikke fortrudt det ét sekund. Jeg er kæmpe fan af læbestifter, der holder i lang tid, og som er matte.

Mine klare yndlings er fra Kat Von D og Jeffree Star. De er nemmest at påføre, de tørrer helt matte, de flytter sig ikke på læberne og de holder en hel dag. Der findes også budgetvenlige udgaver, som også er virkelig gode. Både NYX og Sephora har lavet deres egne flydende læbestifter, og de er også virkelig gode, især til prisen.

Dem jeg bruger mest lige nu er Kat Von D “Lolita II”, NYX Lingerie “Embellishment”, Gerard Cosmetics “Gravity”, Sephora “14” og Jeffree Star “Mannequin”. Der er nemlig noget til hverdag og til fest. Læbestifter er mit yndlings makeup produkt for tiden, og jeg elsker at have forskellige farver på læberne.

Hvilken liquid lipstick er din yndlings?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.