Dagens Makeup

Jeg er for nyligt begyndt at gøre lidt mere ud af min makeup til daglig, når jeg har tiden til det. Normalt står jeg op kl. 05:30, fordi jeg skal med toget fra Aarhus til Herning, og der har jeg altså ikke tid til at fokusere på min makeup, fordi jeg slet ikke er vågen. De dage, hvor jeg ikke er på skolen, og hvor jeg har tid til at vågne om morgenen, så bruger jeg god tid på at lægge min makeup, hvilket nok er noget af det, jeg elsker allermest.

Dette var de produkter, jeg brugte på en normal dag, hvor jeg skulle ned i byen og ordne nogle ting. Et simpelt look, men hvor jeg brugte nogle øjenskygger fra Tartelette paletten, havde fokus på mine bryn og havde en lille smule læbestift på. Det er ikke et look, der tager særlig lang tid, men det er meget sjovere end at bare tage en smule mascara på, inden jeg skal i skole.

Hvordan lægger du din makeup til hverdag?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.