Header

BEAUTY

Et produkt, som jeg slet ikke kendte til, inden jeg begyndte at arbejde i Sephora, er Aqua Seal fra Make Up For Ever. Det er en væske, som kan blandes med øjenskygger, pigmenter og andre makeup produkter, og så går den ind og gør produkterne vandfaste. Det er et helt genialt produkt, som især er godt, hvis man skal lave et lidt vildere look, eller hvis man kan have en makeup på, som skal holde i lang tid.

Jeg kan godt lide at blande den med glimmer eller pigmenter, så det danner en masse, som kan smøres på. Derefter tørrer det og holder i virkelig lang tid. Der er til virkelig lang tid i sådan en lille en, og jeg har den altid ved hånden, når jeg skal ligge makeup.

Ikke nok med, at den gør makeuppen vandfast, så gør den også makeuppen mere pigmenteret. Jeg viser jer her, hvordan jeg bruger Aqua Seal sammen med Reflects Teal pigment fra MAC. Normalt er pigmentet løst og lidt svært at arbejde med, men hvis man tager en smule pigment og en dråbe Aqua Seal, så bliver det en pigmenteret masse, der er nem at arbejde med. Den kan både bruges som liner, som øjenskygge eller på læberne.

Her er den tørret, og den er virkelig pigmenteret. Jeg er virkelig vild med Aqua Seal. Jeg faldt for produktet, da jeg fik lagt makeup og træning i Make Up For Ever af en rigtig dygtig makeup artist. Lige siden har Aqua Seal været en stor del af min makeup rutine. Jeg kan godt finde på at bruge den sammen med min foundation, hvis jeg skal på arbejde i mange timer. Jeg bruger den tit sammen med pigmenter eller glimmer, for at få det til at påføre pænere og for at få det til at holde længere.

Har du hørt om Aqua Seal før?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram @michelleglassow