januar 4, 2018

Om Mig

Hjertelig velkommen til mit online businessunivers!

Mit navn er Michelle, jeg er 25 år gammel, uddannet makeup artist og studerer entreprenørskab. Jeg har altid vist, at jeg ville være selvstændig, men bare ikke hvordan. Idéen om at være min egen chef har altid tiltrukket mig meget. 

Jeg har altid fulgt min mavefornemmelse og er altid gået efter mine drømme. Som ung rejse jeg meget i Tyrkiet med min mor – hver eneste sommer faktisk. Jeg elskede det så højt, og jeg drømte om at flytte derned og arbejde. Det var min største drøm i folkeskolen, hvor de andre i klassen drømte om at blive fodboldspillere eller lærere. Da jeg efter folkeskolen tog på guideskole, og efterfølgende gik jeg en mulighed, der var svær – eller faktisk umulig – at sige nej til.

Jeg fik muligheden for at starte en ny destination op, og det var netop den by, min mor og jeg havde rejst så meget i. Jeg sagde naturligvis ja, og i en alder af 19 år rejse jeg alene til Tyrkiet og tilbragte 6 måneder dernede helt alene – kun mig og mine gæster. 

Det var det vildeste eventyr, og siden dengang har jeg altid vist, at drømme går i opfyldelse, hvis man virkelig arbejder for dem. 

Siden dengang har jeg opfyldt min drøm om at blive uddannet og at arbejde som Makeup Artist, og jeg har udfyldt min største drøm om at starte min egen virksomhed, som omsatte for 20.000 kr. den første uge. 

Det har ført mig hertil. Jeg elsker at hjælpe folk, og jeg vil gerne dele mine succeser med dig! Så hvis du drømmer om at tjene penge fra din computer, have mulighed for at rejse verden rundt eller blot tjene ekstra penge for at kunne få råd til lidt ekstra goder i hverdagen – så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Her på siden vil du kunne finde en masse gode råd til at starte en online forretning og begynde at tjene penge online. Derudover kan du også få gode råd til værktøjer du kan bruge til at vokse din forretning, såsom e-mail marketing og Instagram. 

Hvis du har nogle spørgsmål, så endelig skriv en DM på Instagram @mglassow