5 PRODUKTER JEG ALDRIG BRUGER

Som makeup junkie, har jeg rigtig meget makeup. Som i rigtig meget makeup, og det er ikke alt, jeg kan bruge lige meget. Her har jeg fundet fem produkter, som bare ikke får nok kærlighed. Tre af dem er købt i USA, hvor jeg gik lidt for meget amok i Sephora og alle andre steder, hvor de sælger makeup. Den smukke bronzer fra Chanel er et produkt, som jeg har brugt to gange, fordi jeg synes, at den er alt for flot til at bruge, fordi så bliver mønsteret ødelagt. Det eneste, der har fået en smule kærlighed af disse produkter er highlighteren fra Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow paletten, og den er også virkelig smuk. Det er bare bronzeren i paletten, som mangler at få lidt kærlighed.

Alle disse produkter er nu lagt i min skuffe med hverdagsmakeup, så de kan få lidt kærlighed. Har du nogle produkter, som du elsker, men bare aldrig får brugt?

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.